Codrin Ștefănescu ”îndulcește” greșelile premierului Dăcilă: ”Nu considerăm că a fost o gafă. Este un incident neplăcut” 1
Politic Social Ultima Ora

Codrin Ștefănescu ”îndulcește” greșelile premierului Dăcilă: ”Nu considerăm că a fost o gafă. Este un incident neplăcut”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu,  a sărit în apărarea premierului Dăncilă după ce a confundat Priștina cu Podgorița. Ștefănescu a  spus într-o intervenție la Realitatea Tv că nu consideră că a fost o gafă a premierului, ci mai degrabă un incident neplăcut.

„De ce tot timpul căutați explicații. Se mai întâmplă astfel de lucruri. (…) Nu considerăm că a fost o gafă. Este un incident neplăcut, într-adevăr. S-a întâmplat și la noi când au venit delegații oficiale. Nu este prima dată. Dar propaganda ia fiecare cuvânt pe care îl zice premierul. Credeți-mă că a fost o exagerare ce a făcut presa de dreapta în ultimele ore. Oamenii nu consideră că a fost o gafă impardonabilă din partea premierului”, a spus Ștefănescu, joi, la Realitatea Tv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.