”Asasinii” lui Dragnea au ajuns în Spania, via Franța
Politic Justiție Social Ultima Ora

Categoria ”E viața grea, e lumea rea”: ”Asasinii” lui Dragnea au ajuns în Spania, via Franța

Liviu Dragnea ”a dezvăluit” în august că patru asasini au venit la București să îl omoare. Președintele PSD nu a alertat instituțiile statului, i-a dovedit cu proprile forțe… Toată lumea a râs, dar, iată, la început de noiembrie au fost arestate șase persoane pentru tentativă de asasinat împotriva  președintelui frnacez Emmanuel Macron! Nu trec două zile și, iată, apare o altă informație, despre o tentativă de asasinat în Spania.

Astfel, poliţia regională catalană  a confirmat joi că în septembrie (!) a arestat un bărbat în vârstă de 63 de ani (!) care intenţiona să-l împuşte pe premierul spaniol, Pedro Sanchez. Adică, nu era un asasin de calitatea descrisă de Dragnea, nu era ca asasinii veniți pentru el, la București… era mai puriu.

Puriul a fost arestat într-un „tweet” pe moptiv că intenţiona să-l ucidă pe premierul spaniol. Bărbatul arestat, care avea un arsenal de arme acasă (!), este în închisoare. Arestarea a avut loc pe 19 septembrie după ce Poliţia regională catalană a fost avertizată de un membru al unui grup de chat „Whatsapp” că deţinutul lansase ameninţări împotriva lui Sanchez şi a cerut sprijin logistic pentru planul său. Bărbatul arestat, care a comentat, de asemenea, că este dispus să se „sacrifice pentru Spania”, a fost plasat în arest preventiv.

După cum se vede, pentru demnitari în general (Dragnea în special), devine ”viața grea și lumea rea…” – cu toți asasinii ăștia…

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.