PSD nu o mai poate împiedica pe Kovesi să ajungă procuror șef european. Avertisment din Parlamentul European
Breaking News Justiție Politic Ultima Ora

BOMBĂ pentru Tudorel Toader. Noul șef al DNA face dezvăluirea care-l îngroapă definitiv. Kovesi câștigă

Noul șef al DNA Crin Bologa spune că fostul ministru al justiției Tudorel Toader a revocat-o pe Laura Codruța Kovesi din funcție fără a avea motive întemeiate.

Toader a declanșat revocarea lui Kovesi din funcția de șef al DNA, apoi președintele Iohannis a fost obligat să semneze documentul, întrucât, dacă nu accepta cererea fostului ministru încălca Constituția.

„Cererea de revocare nu a fost motivată de un control de management. Revocarea s-a făcut prin prisma aprecierilor ministrului Justiţiei de atunci. Când soliciţi revocarea, trebuie făcută o analiză de specialişti.

BOMBĂ pentru Tudorel Toader. Noul șef al DNA face dezvăluirea care-l îngroapă definitiv. Kovesi câștigă 1

Aici apar părerile nejustificate. S-a ajuns la achitări şi toate au fost puse în cârcă procurorilor DNA. Prin aceasta manipulare s-a ajuns că încrederea cetăţenilor să scadă. În concluzie, demersul de revocare nu a avut la bază o analiză a specialiştilor”, a spus Bologa, la interviul de la CSM.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii