https://newsteam.ro/ultima-ora/xexclusiv-tehnica-hotiei-in-romania-asfaltarea-fara-asfalt/23/04/2019/?fbclid=IwAR3p9I82BjBzMPv4yHZeGfQFnFCkLan_NkCQJbyZplKa7T-NOGmYTHXbfFo
Florin Iordache, victorie la CCR. Ce se va întâmpla cu cazurile de corupție
Politic Economic Social Ultima Ora

BANI VORBESC! Florin Iordache UMILIT DE SOȚIE: are venituri de 3 ori mai mari

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, este autorul cunoscutei Ordonanțe de Urgență nr. 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale, care a declanșat proteste anti-Guvern. În urma acestor evenimente, politicianul și-a dat demisia de la conducerea Justiției.

În prezent, Florin Iordache este Șeful Comisiei de modificare a legilor Justiţiei, iar conform declaraţiei sale de avere, acesta nu este un om foarte bogat. Ba chiar, soţia acestuia, Magdalena Iordache, are un salariu mult mai mare decât el.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Iordache deţine un teren intravilan de 450 mp şi o casă de 238 mp, ambele în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov.

La capitolul bunuri, fostul ministru al Justiţiei deţine un autoturism Volkswagen Golf, fabricat în anul 2013. De asemenea, el a împrumutat PSD Olt cu 60.000 de lei.

În anul 2017, Florin Iordache a încasat venituri de 144,748 de lei.  Salariul de la Camera Deputaţilor a fost de 177.000 de lei, iar la acesta s-au mai adăugat şi indemnizaţia de ministru al Justiţiei şi de la CSM.

În schimb, soţia politicianului, Magdalena Iordache a încasat, anul trecut, suma de 396.176 de lei, din care 240.288 provin din pensia de judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar restul dintr-un notariat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.