Arcul de Triumf din Bruxelles a fost iluminat tricolor, cu ocazia Zilei Naționale a României 
Politic Social Ultima Ora

Arcul de Triumf din Bruxelles a fost iluminat tricolor, cu ocazia Zilei Naționale a României 

Arcul de Triumf din Bruxelles a fost iluminat tricolor, cu ocazia Zilei Naționale a României. Steagul național imprimat pe simbolul orașului belgian a fost făcut posibil cu ajutorul unei proiecții 3D videomapping. Evenimentul a fost organizat de Reprezentanța Permanentă a României la UE în colaborare cu ambasada României în Belgia, cu sprijinul Primăriei Municipiului București și a Creart.

LIVE 3D ??❤ videomapping in the colours of the Romanian flag, projected onto the Triumphal Arch from Brussels, Belgium.Event made possible by the City Hall of Bucharest and Creart.#100Romania #WeareRomania

Publicată de Romanian EU Council Presidency / Președinția Consiliului UE pe Sâmbătă, 1 decembrie 2018

Centenarul și Ziua Națională au fost temele proiecției digitale din parcul Cinquantenaire, monument simbolic din inima Cartierului European al Bruxelles-ului.

„Mulțumesc tuturor instituțiilor române și belgiene care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect de suflet dedicat comunității românești și publicului internațional de la Bruxelles. Este emoționant să împărtășesc acest eveniment alături de ei, în ziua în care România modernă împlinește 100 de ani, cu exact o lună înainte de momentul în care țara noastră va prelua pentru prima oară Președinția Consiliului UE. Astăzi, Bruxelles, centrul instituțiilor europene, este cel mai potrivit loc unde să fie proiectat tricolorul României’ a declarat ambasadorul României la UE, Luminița Odobescu, potrivit Digi24.ro. Ideea și materializarea ei pe monumentul din Belgia a fost realizată de studioul Les Ateliers Nomad din București.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii