ALERTĂ! Scandal între Cîțu și USR PLUS! Ședința de Guvern a fost suspendată! Premierul vrea să dea 50 de miliarde baronilor locali! 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Scandal între Cîțu și USR PLUS! Ședința de Guvern a fost suspendată! Premierul vrea să dea 50 de miliarde baronilor locali!

Şedinţa de Guvern a fost supendată temporar miercuri după ce premierul Florin cîţu a încercat să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul Anghel Saligny dedicat comunităţilor locale, respectiv primăriilor, ceea ce a provocat nemulţumirea USR PLUS.

Liderii USR PLUS acuză PNL şi în special pe premierul Florin Cîţu de încălcarea protocolului de funcţionare a coaliţiei, care prevede că agenda guvernului şi procesul de prioritizare al actelor normative vor fi decise de prim-ministru împreună cu vicepremierii, a precizat surse din conducerea USR PLUS pentru News.ro.

Premierul Florin Cîţu a pus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de guvern programul Anghel Saligny, fără avizele de la Ministerul Transporturilor şi Ministerul Justiţiei, conduse de USR PLUS.

Vicepremierul Dan Barna şi restul miniştrilor USR PLUS s-au opus ca programul Anghel Saligny, care prevede o alocare de 50 de miliarde de lei pentru primari, să fie adoptat miercuri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.