ALERTĂ! Omul lui Cîțu și-a demisia de la Guvern! FOTO. Document 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Omul lui Cîțu și-a demisia de la Guvern! FOTO. Document

Mioara Costin, consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, a demisionat din funcție ca urmare a scandalului stârnit de apariția în spațiul public a unui document cu antetul Guvernului care conține o strategie de comunicare pentru candidatura lui Cîțu la președinția PNL.

Un document cu antetul Guvernului, de la cancelaria prim-ministrului, a fost consultat de HotNews.ro. Acesta stabilește direcțiile de comunicare pentru campania internă a partidului.

De la Palatul Victoria s-a făcut lista comunicatorilor care trebuie să arate ”diferența de clasă” între cele două echipe aflate în competiție directă, președintele Klaus Iohannis fiind promovat ca partenerul lui Florin Cîțu.

ALERTĂ! Omul lui Cîțu și-a demisia de la Guvern! FOTO. Document 6

Potrivit documentului, Mioara Costin le cere unor lideri PNL să transmită către ea și colega sa Dana Păcurar, informații pe care le au despre tabăra Orban, pentru a le da in presă.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că dacă au fost folosite resurse publice în campania internă a PNL, atunci cine a luat o astfel de decizie „trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

ALERTĂ! Omul lui Cîțu și-a demisia de la Guvern! FOTO. Document 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.