ALERTĂ. Documentul Exploziv care vorbește despre ruperea României. Ministrul Ion Ștefan a fost respins de Parlament 1
Breaking News Economic Politic Ultima Ora

ALERTĂ. Documentul Exploziv care vorbește despre ruperea României. Ministrul Ion Ștefan a fost respins de Parlament

Fostul ministru PSD al Dezvoltării, Daniel Suciu, a prezentat marți în timpul audierii în Parlament a ministrului propus la Dezvoltare, Ion Ștefan, un document semnat de acesta și trimis premierului Ludovic Orban prin care sunt respinse propunerile de reorganizare a sistemului de gestionare a fondurilor europene făcute de un alt ministru liberal, Marcel Boloș.

Documentul semnat de Ion Ștefan amendează dur o propunere de descentralizare pe regiuni a gestionării fondurilor europene. Propunerea fusese înaintată încă din luna decembrie de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, sub forma unui Memorandum discutat în ședința de guvern din 20 decembrie și transformat ulterior în mai multe proiecte de OUG adoptate în ultima ședință a guvernului Orban înainte de demiterea prin moțiune de cenzură. Proiectele au fost oprite de la publicare în Monitorul Oficial tocmai de Ludovic Orban.

ALERTĂ. Documentul Exploziv care vorbește despre ruperea României. Ministrul Ion Ștefan a fost respins de Parlament 2

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii