ALERTĂ! Demisii în masă din Parlament. Zeci de deputați și senatori pleacă acasă 3
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Demisii în masă din Parlament. Zeci de deputați și senatori pleacă acasă

Toți parlamentarii USR își vor prezenta marți, 24 noiembrie, demisia din Parlament, pentru a nu beneficia de pensii speciale.

Demisiile vor fi active începând cu data de 18 decembrie, când mai rămân doar zile din actuala legislatură a Parlamentului.

”Așa cum am anuntat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă.

Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii.

Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru.

Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, a anunțat liderul USR, Dan Barna.

USR are 38 de parlamentari: 25 de deputați și 13 senatori.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii