Moțiune cenzură. USR, mesaj pentru disidenții PSD
Politic Ultima Ora

A ÎNCEPUT! Țuțuianu și Neacșu sunt propuși spre excludere din PSD. RĂZBOIUL intern este total

Ceea ce era de așteptat, s-a întâmplat În ședința CEx de astăzi, acum în desfășurare, au fost propuși pentru excluderea din PSD Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu.

Cei doi lideri social-democrați sunt pe lista neagră a președintelui PSD, Liviu Dragnea, de mai multe luni, pentru că au semnat o scrisoare în care se cerea demisia lui Dragnea, pe motiv că trage partidul în jos. Documentul a fost semnată de 28 de mebrii importanți ai PSd, dar, pentru a nu rupe partidul și a nu pirde majoritatea parlamentară, Dragnea a preferat să sancționeze dur doar doi dintre puciști.

Adrian Țuțuianu a avertizat, în ședința CEx acum în derulare, că excluderea din partid este nestatutară dacă  nu are avizul organizației teritoriale PSD din care face parte cel propus spre excludere. Iar cum orgazizația PSD Dâmbovița, din care face parte Țuțuianu, este condusă… chiar de Țuțuianu!

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii