INCREDIBIL! Firea vrea în Parlament, dar nu știe cine este premierul României 5
Politic Ultima Ora

INCREDIBIL! Firea vrea în Parlament, dar nu știe cine este premierul României

Fostul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, acum candidat PSD la Senat, a susținut că  premierul Ludovic Orban, președintele PNL, trebuie să demisioneze din Parlament, pentru a nu beneficia de pensie specială, așa cum a anunțat că va face liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Moderatorul Antena 3, Răzvan Dumitrescu, a încercat să-i dea de înțeles că Orban nu e parlamentar, deci n-are cum să-și dea demisia. Dar Gabriela Firea a insistat.

„Dacă pe trei – patru subiecte importante pentru țară ne-am da mâna și am lucra împreună, lucrurile ar merge mult mai bine.

E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, președintele PNL, va face un gest similar și își va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială”, a declarat Gabriela Firea, luni seară, la Antena 3.

Ludovic Orban, nu a candidat în 2016 pentru un post de parlamentar și nici la Primăria Capitalei, întrucât era cercetat într-un dosar de corupție, care a fost, mai târziu, clasat

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii