Ziua decisivă pentru procuroarea lui Dragnea! Miză uriașă în Dosarul Tel drum 5
Ultima Ora Justiție

Ziua decisivă pentru procuroarea lui Dragnea! Miză uriașă în Dosarul Tel drum

Este ziua decisivă pentru procuroarea lui Liviu Dragnea!

Instanța anunță dacă Alexandra Lăncrănjan, cea care-l îl anchetează pe Dragnea, poate fi cercetată de Secția Specială. Demersul poate duce la înlăturarea ei din dosarul Tel Drum, în care l-a pus sub acuzare pe fostul șef PSD, relatează Realitatea PLUS.

Miza este legată de dosarul Tel Drum. Alexandra Lăncrănjan este procuroarea care l-a pus sub acuzare în urmă cu trei ani pe Liviu Dragnea pentru fraudă cu fonduri europene și guvernamentale într-un dosar în care prejudiciul este uriaș: aproape 30 de milioane de euro.

În acel dosar, există mai multe capete de acuzare pe numele lui Liviu Dragnea. Deși a negat în permanență aceste fapte, ancheta este pe final pentru că fostul lider al PSD a fost de curând inclupat de Lăncrănjan.

În ceea ce privește demersul Secției speciale, instituția vrea ca ancheta legată de procuroare să fie reluată. Vorbim de un dosar mai vechi în care deja s-a stabilit că această procuroare nu a încălcat legea.

Cu toate astea, Secția specială vrea să reia cercetările. Pentru a face acest lucru are însă nevoie de undă verde de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii