UMILINȚĂ MAXIMĂ PENTRU DRAGNEA. Mesajul lui Dăncilă care-l Terimină în Pușcărie. Fostul lider al PSD trece prin momente cumplite 1
Ultima Ora

UMILINȚĂ MAXIMĂ PENTRU DRAGNEA. Mesajul lui Dăncilă care-l Terimină în Pușcărie. Fostul lider al PSD trece prin momente cumplite

În ziua în care împlinește 57 de ani, Liviu Dragnea mai încearcă o dată să iasă din închisoare. El cere o zi de permisie pentru a merge acasă, iar răspunsul de la conducerea închisorii îl va primi pe 20 noiembrie.

Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a avut câteva ore de speranță că va ieși din închisoare măcar o zi. El a solicitat și ar fi primit o zi de permisie, la începutul lunii noiembrie, însă directorul Penitenciarului Rahova i-a respins cererea.

Propunerea ca Dragnea să aibă permisie de o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde el lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

În acest context, luni dimineață, PSD Teleorman,organizație din care face parte și actuala șefă a PSD Viorica Dăncilă, i-a transmis fostului lider al partidului un mesaj de încurajare. ”La mmulți ani Liviu Dragnea”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii