Yom Ha'atzmaut - Ziua Națională a Statului Israel. La mulți ani, Israel! 1
BACKGRID USA 2 NOVEMBER 2017 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*
Ultima Ora Externe Politic

Yom Ha’atzmaut – Ziua Națională a Statului Israel. La mulți ani, Israel!

Se împlinesc 71 de ani de la declararea independenței. Statul Israel a fost, este și rămâne un simbol al democrației, al curajului și al inovației. O țară care a știut de fiecare dată să își protejeze cu demnitate toți cetățenii și o face în continuare, indiferent de costuri. O țară care a încurajat și sprijinit în permanență libertatea, cercetarea și dezvoltarea.

În toată această perioadă, bucuria, tristețea, fericirea și durerea evreilor din întreaga lume s-au împletit cu destinul Statului Israel. Israelul a renăscut în fața fiecărei greutăți și a reușit să își păstreze magia.

De-a lungul anilor, Israelul a sprijinit de fiecare dată România, fiind un aliat apropiat, un prieten de încredere și nădejde al poporului român.

Vă încurajez să vizitați Israelul de fiecare dată când aveți posibilitatea și să descoperiți cum imaginile de vis devin realitate.

La mulți ani, Israel! Fie ca întotdeauna să primești recunoașterea pe care o meriți și pacea pe care o dorești!

Am Israel Chai!” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputat Silviu Vexler, Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Israel

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.