Un viceprimar PSD a cerut spor de 25% la salariul de 16.640 lei pe lună. Instanța l-a refuzat! 1
Ultima Ora Justiție Politic

Un viceprimar PSD a cerut spor de 25% la salariul de 16.640 lei pe lună. Instanța l-a refuzat!

Viceprimarul PSD, Cristian Ganea, i-a dat în judecată pe primarul Adrian Dobre și Primăria Ploiești pentru acordarea unui spor de 25% la salariu de 16.640 de lei brut pe lună! Tribunalul Prahova i-a respins cererea ca fiind neîntemeiată.

Un viceprimar PSD a cerut spor de 25% la salariul de 16.640 lei pe lună. Instanța l-a refuzat! 2

Viceprimarul PSD  al Ploieștiului, Cristian Ganea, a solicita în instanță,  de la Primărie și de la edilul șef Adrian Dobre, o majorare de leafă sub forma unui spor de 25% la salariul său brut de 16.640 de lei, scrie observatorulph.ro.

Edilul și-a justificat solicitarea prin faptul că a avut în subordine Direcția Relații Internaționale a primăriei, care coordonează proiectele finanțate din fonduri europene. Ulterior, direcția respectivă a trecut în subordinea primarului Adrian Dobre, care beneficiază de sporul respectiv.

Tribunalul Prahova a respins cererea lui Ganea ca fiind neîntemeiată, astfel încât viceprimarul va trebui să se mulțumească doar cu salariul său de 16.640 de lei. Vicele poate face însă recurs în 15 zile.

Potrivit declarațiiei de avere, Ganea a obținut anul trecut din veniturile de viceprimar și consilier local suma de 113.961 de lei, de trei ori mai mult decât soția care lucrează în domeniul privat.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.