Revolta preoților americani împotriva PSD. Ilan Laufer i-a făcut de rușine măsluid o fotografie
Ultima Ora Politic Social

Revolta preoților americani împotriva PSD. Ilan Laufer i-a făcut de rușine măsluind o fotografie

Ilan Laufer, presedinte al filialei PSD din Statele Unite, este acuzat ca a trucat o fotografie pentru a se folosi de imaginea unui preot roman din Oregon pentru a promova PSD. Ilan Laufer este consilier onorific al premierul Dancila.

Revolta preoților americani împotriva PSD. Ilan Laufer i-a făcut de rușine măsluid o fotografie

Aceasta fotografie a aparut pe pagina oficiala a PSD SUA. Fotografia este insa photoshopata, fiind adaugate in mod evident simbolurile PSD si drapelul SUA.

Realitatea este insa alta. Preotul roman din Oregon a fost invitat la Centrul Cultural Romanesc pentru discutii legate de infiintarea consulatului Romaniei. Nu s-a discutat nimic despre PSD, iar la final s-a facut o fotografie de grup cu Ilan Laufer.

Apoi, preotul a descoperit ca pe Facebook a aparut fotografia de mai sus, in care apare ca sustinator al PSD. Preotul a incercat sa il contacteze pe Ilan Laufer, insa acesta nu a raspuns. „Preotul era negru de suparare”, a relatat o romanca pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii