Martora din dosarul de condamnare a lui Dragnea, în stare critică la spital. Soțul ei a fost decapitat! 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Martora din dosarul de condamnare a lui Dragnea, în stare critică la spital. Soțul ei a fost decapitat!

Tragicul eveniment s-a petrecut luni noaptea în județul Teleorman. Valentin Paraschiv, procuror în Roșiorii de Vede, se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, iar la volan era soția sa, Mihaela Ramona Paraschiv. Procurorul Paraschiv a decedat după ce mașina în care se afla s-a izbit de un tractor cu remorcă. Tragedia s-a produs între Putineiu și Turnu Măgurele.

Mașina a intrat violent în remorca unui tractor care transporta baloți. Impactul i-a adus moartea omului legii, care se afla pe scaunul pasagerului din dreapta. Și soția, care conducea, a fost rănită grav.

Valentin Paraschiv era procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede. Soția lui, Mihaela Ramona Paraschiv a fost unul dintre martorii care l-au înfundat pe Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, care i-au adus fostului lider PSD condamnarea de 3 ani și 6 luni.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii