Hărțuitorul de femei din Alexandria, dus la poliție de taximetriști, e din nou pe străzi! 1
Ultima Ora Justiție Politic

Hărțuitorul de femei din Alexandria, dus la poliție de taximetriști, e din nou pe străzi!

Sâmbătă nopatea, în zona Casei de Cultură din Alexandria, mai mulți taximetriști au capturat și au predat poliției un bărbat acuzat că hărțuiește femei și copii în Alexandria, scrie liberinteleorman.ro. Bărbatul a fost găsit azi noapte de un taximetrist în scara blocului său și acesta nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Ajuns la poliție, bărbatul a fost audiat, iar polițiștii spun că există mai multe dosare penale în care individul e cercetat. În ciuda acestui fapt, bărbatul a fost eliberat și se află din nou pe străzi.

Una dintre victimele bărbatului, despre care se știe că e din Botoșani, spune că individul și-a făcut un obicei din a acosta femei pe stradă: “Am ghinionul să stea la mine în cartier. Eu cred că am fost printre primele persoane care au chemat Jandarmeria pentru el, dar până au ajuns ei, nu l-au mai găsit. A fost luat acum ceva timp, când s-a luat de alte fete din oraș și dus la Spitalul din Poroschia, dar la două zile era iar pe străzi.”

Comisarul Iulian Orbeșteanu ne-a povestit astăzi că bărbatul dus la secție de taximetriști a fost eliberat și se află din nou pe străzi, pentru că dosarele în care e implicat nu sunt soluționate și nu există motiv solid pentru reținerea lui: “Un individ a fost adus aseară la secție de niște taximetriști. Unul dintre ei a reclamat faptul că l-a găsit pe bărbat în scara blocului său și nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale pe care le avem în curs, dar pentru că nu avem date suficiente i-am dat drumul. L-am trimis la expertiză la medicina legală. Până acum nu am primit niciun rezultat. Bărbatul nu e din Teleorman, ci din alt județ. Locuia pe strada Agricultori din Alexandria, dar acum nu mai locuiește acolo. Nu știm unde locuiește. “

Bărbatul a mai acostat în trecut două tinere în zona parcului central din Alexandria și, în același timp, este acuzat de taximetriști că ar fi urmărit-o pe soția unuia dintre ei și că ar fi amenințat-o pe fetița altuia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.