Guy Verhofstadt
Ultima Ora Justiție Politic Social

Exploziv! Rise Project, înregistrare DNA: Cum a fost pusă la cale linșarea mediatică a lui Kovesi. „Ghiță a zis că îi mierlește pe toți”

Șantajul

Înainte, a existat șantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA.Apoi, au bubuit linșajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înființat Secția de Investigare a Magistraților și a apărut dosarul pe numele Laurei Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA.Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiției.În curând, pe RISE Project.

Publicată de RISE Project pe Luni, 22 aprilie 2019

Jurnalistii de la Rise Project au dat publicitatii inregistrarea unui dialog intre fostul deputat PSD Vlad Cosma si procurorul Mircea Negulescu. Dialogul a avut loc ciar in ziua in care Sebastian Ghita a fugit din Romania, scrie aktual24.ro.

„Inainte, a existat santajul. Il avem acum pe banda. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toata familia la DNA.

Apoi, au bubuit linsajele media programate in laboratoarele TV subordonate PSD, s-a infiintat Sectia de Investigare a Magistratilor si a aparut dosarul pe numele Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA.

Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit in Serbia de frica justitiei”, scrie Rise Project pe Facebook.

Cu o voce tremuranda, Vlad Cosma ii relateaza lui Negulescu cum a pus la cale Sebastian Ghita linsarea mediatica a Laurei Codruta Kovesi.

„Am fost pe la TV (Romania TV – n.red.), pe acolo, ieri. Si a inregistrat 20 de emisiuni. (…)  A zis ca ii mierleste pe toti. Poze cu Kovesi, cu ce i-a dat, cum i-a dat, tot. (…) A zis ca da la trei zile, a facut segmente. Ca daca facea una, trecea scandalul dupa patru zile”, a relatat Cosma.

Negulescu l-a intrebat de ce nu vine sa faca „denunt”, insa Cosma a spus ca „Ghita vrea scandal”.

„Eu mi-am facut datoria, am venit fara sa ma chemi, ti-am zis ultimele colectii”, a mai spus slugarnic Vlad Cosma.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.