Acuzații extrem de grave după accidentul produs de Mario Iorgulescu: ”Se încearcă mușamalizarea cazului!” 1
Mama lui Mario Iorgulescu a izbucnit la criticile aduse fiului său. ”Bârfe de rahat”
Ultima Ora Justiție Social

Acuzații extrem de grave după accidentul produs de Mario Iorgulescu: ”Se încearcă mușamalizarea cazului!”

Fiul unuia dintre cei mai importanți oameni din fotbal a provocat un accident deosebit de grav, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. Este vorba despre Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu. Acuzațiile aduse de rudele victimei sunt însă foarte grave! 

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Șoseaua Chitilei. Acesta a pierdut controlul bolidului de lux pe care tocmai și-l cumpărase și a pătruns pe contrasens, izbindu-se, spun martorii, cu 240 de kilometri la oră în mașina unui tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii. Din păcate, acesta a murit în urma impactului, în vreme ce Mario a scăpat cu viață, dar medicii spun că starea lui este foarte delicată, fiind operat între timp, scrie cancan.ro.

Rudele victimei susțin însă că fiul lui Gino Iorgulescu a rămas conștient în urma accidentului, iar prima persoană care a venit la spital să-l vadă a fost chiar tatăl său, Gino Iorgulescu.

Se încearcă mușamalizarea acestui caz, tatăl lui Mario (n.r. Gino Iorgulescu) a venit de urgență la spital și a început să dea telefoane. Bolidul lui de lux a fost imediat ridicat de la locul accidentului, ca să nu facă cineva poze”, a declarat pentru CANCAN.RO un apropiat al familiei victimei.

De asemenea, aceeași sursă susține că Gino Iorgulescu nu a contactat până acum familia tânărului ucis în urma accidentului provocat de fiul său.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, Mario Iorgulescu se întorcea de la o partidă de poker. Acest lucru se confirmă și de imaginile postate de tânăr pe rețelele de socializare. De altfel, aceleași surse ne-au mai declarat că fiul președintelui LPF ar fi consumat, pe lângă alcool, și substanțe interzise.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.