Viorica Dăncilă, făcută praf pe internet: ”Sper să aveți pe conștiință uciderea acestor fete, nenorociților!” 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Viorica Dăncilă, făcută praf pe internet: ”Sper să aveți pe conștiință uciderea acestor fete, nenorociților!”

Premierul Viorica Dancila intervine în cazul crimelor de la Caracal și anunță că „cine a greșit va plăti”. Dancila nu se poate abține și încearcă să îl facă pe președintele Iohannis responsabil de modul în care a acționat STS.

„Crimă din Caracal este o drama cumplită, o tragedie care ne-a înghețat inimile. Că mama, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a le sprijini.

Că prim-ministru, solicit imperativ o anchetă completă și elucidarea de urgență a acestui caz, motiv pentru care am dispus alocarea tuturor resurselor necesare din partea Poliției Române și deplasarea de urgență a Ministrului Afacerilor Interne la Caracal.

De asemenea, fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința de CSAT de marți, în special a responsabilității STS în acest caz.

Cine a greșit va plăti.

Este un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedura, pentru că astfel de tragedii să nu se mai întâmple”, a scris Dancila pe Facebook.

Internauții au reacționat furioși, fiind înregistrate sute de comentarii foarte critice la adresa PSD.

„România, sub guvernarea PSD, a ajuns raiul infractorilor! Sper să aveți pe conștiința uciderea acestor fete, nenorociților! Florin Iordache, ești mulțumit?”, este unul dintre comentarii.

Viorica Dăncilă, făcută praf pe internet: ”Sper să aveți pe conștiință uciderea acestor fete, nenorociților!” 2

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.