Șoc: De ce a refuzat Dăncilă pâine și sarea la Giarmata
Ultima Ora Politic Social

Video. Viorica Dancila, huiduita la Giarmata, a evitat să guste din pâine și sare, de frica ”otrăvirii” cu ”argintului viu”

Protest la Giarmata, în asteptarea premierului Viorica Dancila. Zeci de oameni s-au adunat în zona Primăriei din localitatea aflată la 10 km de Timișoara pentru a-și arăta dezaprobarea față de vizita prim-ministrului. 

Video. Viorica Dancila, huiduita la Giarmata, a evitat să guste din pâine și sare, de frica ”otrăvirii” cu ”argintului viu” 1 Video. Viorica Dancila, huiduita la Giarmata, a evitat să guste din pâine și sare, de frica ”otrăvirii” cu ”argintului viu” 2

Înarmați cu megafoane, vuvuzele și pancarte, oamenii au venit încă de la orele 15.00, majoritatea din Timișoara, cu mașinile personale, și au lănsat un șir nesfârșit de slogane și mesaje împotriva Vioricăi Dancila, a Guvernului și PSD.

„Analfabeta, Rușine să vă fie, PSD – ciuma rosie, Jos PSD, Jandarmerie apara hotia, ALDE si PSD, aceeasi mizerie” etc.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Giarmata la 16.20, cu mare întârziere față de planul inițial. A fost întâmpinată cu pâine și cu sare la Primărie de edilul șef Virgil Bunescu, respectiv întreaga conducere a PSD Timis, deputați și senatori.

Șoc însă pe oficialități: în vacarmul produs de protestatari, premierul a trecut ca fulgerul pe lâgă pâine și sare, fără să se atingă de ele. Aceaste este o jignire foarte de gravă la adresa gazdelor în orice condiții. Desigur, s-a trecut cu vederea incidentul, pus pe seama tensiunii din stradă.

Totuși, partea cu mâncatul are în aceste zile alte conotații pentru PSD-iști.

Gabriela Firea tocmai a spus o poveste halucinantă conform căreia cineva a încercat să o omoare cu o sârmă. Firea a spus că ”o mână criminal” a pus o substanță specială pe o sârmă ca să o facă mică, mică (ca în filme), i-a pus sârma micșorată în mâncare, iar în tubul digestiv a expandat și s-a înfipt în colon. De unde a scos-o chirurgul prin operație.

După dezvăluirile făcute de Gabriela Firea despre sârma descoperită în colonul său, un fost ministru PSD a lansat acuzaţii grave. Într-o intervenţie la Antena 3, Doina Pană a declarat că adevăratul motiv pentru care ar fi demisionat din funcţia de ministru al Apelor a fost otrăvirea, de o mână, desigur, criminală, cu mercur!

Aici trebuie menționat că și Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că în România au sosit, la un moment dat, patru asasini care au vrut să îl lichideze. Dar nu au reușit pentru că, prin forțe proprii, liderul PSD a scăpat de ei, fără să apeleze la instituțiile statului.

În acest condiții de ofensivă ”criminală” asupra liderilor PSD, Viorica Dăncilă a preferat să nu se atingă de pâine și sare, într-un mediu ostil, cum era Giarmata. Dacă are sârme mici, mici?… Sau ”argintul viu”?…

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.