Video. Un copil a fost foțat să aplaude pe scenă când se rostea numele ”Viorica Dăncilă”. Ca la Ceaușescu! 1
Ultima oră. Dăncilă și-a publicat clipul și sloganul electoral
Ultima Ora Politic

Video. Un copil a fost foțat să aplaude pe scenă când se rostea numele ”Viorica Dăncilă”. Ca la Ceaușescu!

Premierul Viorica Dăncilă a apărut la ședința organizației PSD Alba cu un copil de mână, potrivit imaginilor difuzate de Alba24.ro. Copilul a fost dus pe scenă de șefa PSD, pus să aplaude și ținut apoi pe scenă să asculte toate declarațiile politice ale celor care au vorbit de la tribună. Copilul pare să fie același care apare și în fotografiile publicate de PSD de la evenimentul din 8 septembrie, din județul Hunedoara, când premierul a fost la serbările de la Țebea.

Viorica Dăncilă ținea de mână un copil atunci când a intrat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, locul unde s-a ținut ședința organizației PSD Alba, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Copilul, îmbrăcat într-un costum tradițional românesc, a făcut mai întâi un tur de sală, însoțind-o pe Dăncilă în momentul în care aceasta a salutat lumea aflată în acea încăpere. În acordurile triumfale ale unei melodii și în apaluzele mulțimii, premierul a ținut copilul de mână și când au urcat treptele scenei.

Când au ajuns în dreptul scaunelor, a urmat momentul în care a fost rostit de către anouncer-ul evenimentului ”Viorica Dăncilă – președintele Partidului Social Democrat”, după care sala a început să aplaude în picioare, la fel și cei de pe scenă. Viorica Dăncilă se uită la copilul de lângă ea, vede că acesta nu aplaudă și îi spune, îi arată chiar, că trebuie să aplaude, potrivit imaginilor surprinse de jurnaliștii Alba24.ro. Băiatul aplaudă forțat.

Are loc intonarea imnului și la final Viorica Dăncilă aplaudă, după care se uită spre copil. Acesta aplauda. Viorica Dăncilă a zâmbit. Apoi șefa PSD a împărțit scaunul cu băiatul respectiv pentru un minut, până când organizatorii au reglat situația. Fotografiile făcute în acel minut au fost intens popularizate de partid pe rețelele de socializare.

Când toți cei de pe scenă erau așezați pe scaune, inclusiv copilul, a început ședința.

Nu este pentru prima oară când PSD folosește copiii în campaniile electorale (vezi aici). 

Viorica Dăncilă la Alba Iulia . Amănunte AICI: https://bit.ly/2kVNh60

Viorica Dăncilă la Alba Iulia . Amănunte AICI: https://bit.ly/2kVNh60

Publicată de Alba24.ro pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.