Ultima Ora Politic Social

Video. „Ciumelor, afară cu voi din Ardeal!” Dăncilă, „siderată” că a fost alungată de românii din Arad şi Timiş

Premierul Viorica Dăncilă era aşteptată, vineri, și în Timiș, de protestatari care scandeu lozinci anti-PSD și huiduie puternic, transmite Mediafax.

Peste 50 de persoane care s-au adunat lângă Primăria comunei Giarmata, aflată lângă Timișoara, unde era așteptată Viorica Dăncilă.

„Rezistăm, nu cedăm”, „Analfabeta”, „Să vă fie rușine”, „PSD, ciuma roșie” și „Hoții”, strigă oamenii.

„Jandarmeria apără hoția”,  scandau oamenii.

Dăncilă a fost aşteptată, vineri, şi la Arad de peste 100 de protestatari care au scandat lozinci anti-PSD şi care au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”, ironie la o greşeală gramatică de-a acesteia „Orice om îi e teamă de o plângere penală”.

Viorica Dăncilă s-a declarat „siderată” de ceea ce strigă oamenii.

”Vreau să fac o precizare: să ştiţi că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă de a veni la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile. Progresul într-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete, într-un judeţ dacă vrei să faci lucruri bune vii cu proiecte şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei, oamenii sunt foarte primitori, foarte civilizaţi, iar ceea ce se întâmplă acum, când câţiva cetăţenii vin şi jignesc, nu cred că caracterizează această zonă”, a declarat Dăncilă, citată de Mediafax.

Indiferent ce declaraţii arogante face Dăncilă, este clar că nu mai poate scoate capul în lume, nici ea, nici Dragnea sau Tăriceanu.

A fugit de frica manifestanţilor de la Iaşi, a fost alungată din Cluj şi acum şi din Banat. Doar în Teleorman sau în Dolj mai poate merge liniştită pe stradă. Dar, poate că nici acolo nu mai poate acum…

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.