Video. Băsescu îl trimite pe Theodor Paleologu în lupta pentru Cotroceni: ”Sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă” 1
Ultima Ora Politic

Video. Băsescu îl trimite pe Theodor Paleologu în lupta pentru Cotroceni: ”Sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă”

Traian Băsescu l-a lansat duminică pe Theodor Paleologu în candidatura pentru Cotroceni. Băsescu și-a exprimat speranța ca Paleologu să-i „încurce rău” pe Dan Barna și Viorica Dăncilă, punctând că și-ar dori ca aceștia din urmă să nu intre în turul doi.

„Absolvent de Sorbona, a fost și la alte școli unde nu a reușit Macron, un om care a fost și ministru, a fost și ambasador…Eu te-am numit ambasador? Și are și 46 de ani și este și fiul lui Paleologu bătrânu. Are foarte multe calități care îl recomanda ca un candidat care dacă ar câștiga ar fi un bine pentru România. Eu sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă”, a spus Băsescu.

Declarații la începutul Colegiului Național al PMP, ședința în care va fi desemnat candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale.

Publicată de PMP TV pe Duminică, 25 august 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.