Șocant. Bunicul Luizei face dezvăluirea. Nicolicea a contribuit la moartea nepotei sale 1
Ultima Ora Justiție Politic

Șocant. Bunicul Luizei face dezvăluirea. Nicolicea a contribuit la moartea nepotei sale

Bunicul Luizei Melencu l-a făcut praf miercuri seară pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena3. Omul a susținut că Gheorghe Dincă a omorât-o pe nepoata sa din cauza modificărilor adusela legile justiției de către PSD, mai précis Nicolicea și Iordache.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „Subiectiv”, moderate de Răzvan Dumitrescu, iar Eugen Nicolicea era invitat în platou.Bătrânul a sunat special pentru a i se adresa parlamentarului PSD prezent în studiou, dar o parte dintre acuzații au fost făcute și la adresa deputatului Florin Iordache, fost ministru al Justiției.

„A alergat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții. Nu-și merită funcțiile pe care le are. Domnul Nicolicea să învețe să vorbescă și să respecte nația și poporul român. Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte că nație, că oameni”, sau „Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament. El cu Iordache și alt hoț”, sunt o parte din declarațiile bunicului Luizei Melencu.

Moderatorul Răzvan Dumitrescu a încercat să-l calmeze pe bărbat: „Ce s-a întâmplat în acest caz nu are legătură cu Legile Justiției, are legătură cu Codul Penal, care este în vigoare și n-a fost încă modificat. Asta este. Vedeți, percepțiile, astea sunt percepțiile.”

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.