Radu Herjeu (CNA) îl face pe Chirilă ”cântăciosul fără voce”. De ce s-a enervat 1
Ultima Ora Divertisment

Radu Herjeu (CNA) îl face pe Chirilă ”cântăciosul fără voce”. De ce s-a enervat

Tudor Chirilă a fost taxat de Radu Herjeu, pentru că a făcut anumite gesturi, în fața camerelor de filmat. Juratul de 45 de ani s-a dezbrăcat la Vocea României, spre uimirea publicului. Momentul a fost catalogat drept unul inadmisibil de către membrul CNA.

Artistul a decis să se dezbrace în timp ce se afla în postura de jurat al emisiunii de la PRO TV. În ediția difuzată în seara de vineri, 27 septembrie, Tudor Chirilă a oferit un spectacol de proporții. După ce și-a dat jos hainele și a rămas doar în lenjerie intimă, a început să îl călărească pe colegul de platou, Horia Brenciu.

Momentul ireal nu a trecut neobservat de către Radu Herjeu. Membrul CNA a tansmis în mediul online un mesaj, prin care a făcut referire la cele petrecute în emisiunea-concurs. Totul a pornit de la o serie de glume, stârnite de către un concurent.

„Mulţumescu-ţi ţie, doamne (adică domnu’ de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopţii, Caracal, olandeji, toneli şi cumpănaşi, şi vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou”, a scris membrul CNA, pe Facebook.

La rândul său, Tudor Chirilă a postat un mesaj, tot pe rețeaua socială, în care și-a motivat gesturile. Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea României în care m-am lăsat dus de val și m-am dezbrăcat în timpul filmărilor”e doar o parte a explicației pe care a oferit-o juratul de la Vocea României.

Mulțumescu-ți ție, doamne (adică domnu' de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de…

Publicată de Radu Herjeu pe Sâmbătă, 28 septembrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.