”D NA Firea...iertati ma...foarte interesante declaratii....si totusi...Indraznesc sa va intreb...ne mai vedem banii pe care i am castigat cinstit, noi astia independentii...astia care lucram pe contract la diferite teatre ce se afla in subordinea Primariei ? Vreau doar sa stiu...unii nu si au luat banii de 6 luni sau 5 sau 4 sau 3 sau 2. .. "Renumeraţie mică, după buget, coane Fănica."...adevarat...si totusi...noi am muncit, pe gratis? Va intreb asa...de conversatie. Multumesc”.
Ultima Ora Economic Politic Social

Oana Pellea o face praf pe Gabriela Firea: Actorii bucureșteni nu și-au luat banii de 6 luni

Declarațiile de luni ale Gabrielei Firea, în calitate de pesedist, au atras atenția actriței Oana Pellea. În mod straniu, curg bani gârlă pe cultură în Primăria Capitalei, dar actorii nu sunt plătiți de 6 luni! În acest context, se pune întrebarea ce fel de cultură consumă bani publici în București? Iată textul Oanei Pellea: 

”D NA Firea…iertati ma…foarte interesante declaratii….si totusi…Indraznesc sa va intreb… ne mai vedem banii pe care i am castigat cinstit, noi astia independentii… astia care lucram pe contract la diferite teatre ce se afla in subordinea Primariei? Vreau doar sa stiu… unii nu si au luat banii de 6 luni sau 5 sau 4 sau 3 sau 2. ..

Renumeraţie mică, după buget, coane Fănica.”…adevarat…si totusi…noi am muncit, pe gratis? Va intreb asa… de conversatie. Multumesc”.

Ireal – Primarul Capitalei deapănă povești

Biroul Permanent Național al PSD – Gabriela Firea, declarații cu mitraliera: îi atacă pe Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Marian Oprișan.

Publicată de Epoch Times Romania pe Luni, 10 iunie 2019

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.