Rarel Bogdan a făcut anunțul: PSD este în prăpastie. ”România nu-i mai vrea!”
Ultima Ora Politic Social

Marș al liberalilor prin Alexandria. Sfidează toată administrația PSD-istă

Este marș pe străzile din Alexandria, după ce liberalii au avut un minting în care au atacat dur liderii PSD. Au urcat pe scenă parlamentari ai partidului, dar și liderul PNL Ludovic Orban.

Peste 3.000 de oameni participă, sâmbătă, la un marș PNL în Alexandria, președintele liberalilor, Ludovic Orban, îndemnându-și colegii să fie atenți la votul din 26 mai, pentru a nu fi „furat”. „Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale”, le-a spus Orban liberalilor, conform Mediafax.

Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberalii din sudul țării să fie atenți la votul din 26 mai, pentru a fi „furat” votul.

„Vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici, știu foarte bine satrapii din județele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primari din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii, pentru că ei scriu procesele verbale înainte de exercitarea votului, știu foarte bine că sunt în stare să cumpere pe nimic, că sunt în stare și deja au început. Fiți vigilenți (…) Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (…) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea PNL. Cum i-a prins că vor să fure, imediat anunțăm Poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul acesta trebuie să păzim voturile noastre”, a spus Orban.

La marșul PNL de la Alexandria participă aproximativ 3.000 de oameni din Oltenia.

Marșul din Alexandria vine după ce, la începutul lunii, manifestațiile publice au fost interzise în centrul orașului, printr-o decizie a CL Alexandria.

Miting PNL in Alexandria

Marș PNL în AlexandriaRămâneți alături de noi! Live-ul va continua în câteva minute. Mărșăluim pe străzile Alexandriei, unde Dragnea ne-a interzis să organizăm miting. Mergem împreună spre victorie! E timpul României. România în primul rând

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 20 aprilie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.