Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr! S-a întâmplat în această dimineață într-un club de manele 1
Ultima Ora Justiție

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr! S-a întâmplat în această dimineață într-un club de manele

Sâmbătă dimineață, în jurul orelor 5, fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr din Timișoara.

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr! S-a întâmplat în această dimineață într-un club de manele 2

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în dimineața zilei de sâmbătă, 19 octombrie. Atacul a avut loc în jurul orelor 5, într-un club de manele din Timișoara.

Fiul lui Sile Cămătaru și-a înjunghiat victima ăn pipet, într-un locac de pe Calea Aradului. Victima este un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal cu un taxi pentru a primi îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de la Poliție și SMURD, iar persoana rănită a fost transportată de urgență.

Victima a povestit că era beat și voia să intre în club, dar administratoarea localului l-a refuzat și i-a dat o palmă, după care l-a scos afară. La scurt timp după incident, a apărut și fiul lui Sile Cămătau, Alberto Balint, iubitul femeii. El a ieșit cu un cuțit în mână și l-a înjunghiat pe bărbatul de 29 de ani, după care a dispărut, relatează RomaniaTV.

Medicii de la Spitalul Municipal au tratat rana, care e una superficială, apoi l-au lăsat să pece acasă. Polițiștii au deshis o anchetă penrtu a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs atactul.

Fiul lui Sile Cămătaru ar putea ajunge după gratii. Nu ar fi prima dată când Alberto Balint are probleme cu lege, el fiind în trecut condamnat pentru trafic de droguri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.