Firea sare la gâtul lui Renate Weber: ”Mai citiți legile dacă nu le știti pe de rost!” 1
Proiectul lui Firea de ridicarea mașinilor din Capitală, dat peste cap de Renate Weber. Este ilegal
Ultima Ora Justiție Politic

Firea sare la gâtul lui Renate Weber: ”Mai citiți legile dacă nu le știti pe de rost!”

Gabriela Firea sare la gâtul lui Renate Weber: ”Mai cititi legile dacă nu le știti pe de rost!” Motivul: instituția pe care o conduce avocatul poporului a decis că Poliția Locală nu poate să ridice mașinile parcate ilegal. Astfel, primarul general a acuzat-o pe Weber de faptul că îi apară pe „cocalari”, în loc să aibă grijă de problemele stringente ale societății.

Firea sare la gâtul lui Renate Weber: ”Mai citiți legile dacă nu le știti pe de rost!” 2

”Institutia avocatul poporului tinde sa devina avocatul nesimtirii! Ne sicaneaza si cearta ca ii deranjam pe prost-crescutii care blocheaza cu masinile: spitale, scoli, locuri rezervate persoanelor cu dizabilitati, institutii, linii de tramvai, statii de autobuz, chiar proprietati private, sub pretextul ca “am coborat sa-mi iau tigari”.. si se mai intorc dupa vreo doua ore!

S-a rezolvat cazul Caracal, s-au epuizat toaletele in curte ale scolilor din mediul rural, in toate spitalele din tara e ca in America! Totul este perfect! Avocatului poporului nu-i mai ramane decat sa se ocupe de cocalari! Iar pe fond : mai cititi legile daca nu le stiti pe de rost!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.