Cristian Tudor Popescu optimist în ceea ce o privește pe Halep - „Am văzut tot felul de reacții ale cretineților de pe net”
Cristian Tudor Popescu, aruncă bomba în cazul olandezului criminal. A luat exemplul de la Dincă
Ultima Ora Justiție Social

CT Popescu: ”Câte ore au trecut până a intervenit poliția: 19? Nu! Au trecut mai bine de trei luni!”

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou în cazul crimei din Caracal, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu. 

Cine mai spune, cine le face curve pe fetele astea moarte? Polițaii! Ce i-a spus mamei Luizei? Lasă, cucoană, c-o fi plecat cu vreunul acuma, cu Făt-Frumos. E plecată cu Făt-Frumos, domnule, nu-i nicio problemă! Nu apare fata, nu dă niciun semn, trece o lună. S-a spus acum câte ore au trecut până a intervenit poliția: 19. Nu! Au trecut mai bine de trei luni până când a intervenit poliția. Dacă ar fi intervenit în cazul Luiza, atunci nu s-ar fi petrecut acest al doilea caz. E vorba de trei luni și ceva în care i-a durut fix în pix pe toți: polițiști, procurori, toată armata aia de la Caracal. Domnule, îți dispare o ființă omenească și tu ce spui? Hai, domnule, că e cu Făt-Frumos! O faci curvă, cu alte cuvinte. Ce i-a spus polițistul tatălui, în cazul Alexandrei? Plătești tu perchezițiile, dacă o găsim cu vreunul? Deci, a făcut-o iar curvă. Asta e comun între criminal și domnii polițiști, cei care trebuie să apere cetățenii. Credeți că această atitudine este numai la nivelul ăsta, al polițiștilor din Caracal?”, a declarat gazetarul la un post de televiziune.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii