Huiduit peste tot, Dragnea, disperat, apelează la ultima soluție: ”Guță Nicolae magnificul” a compus maneaua PSD
Ultima Ora Justiție Politic

Avocatul lui Dragnea îi dă lovitura de grație liderului PSD. A făcut o greșeală fatală

Nominalizarea lui Eugen Nicolicea la ministerul justiției în locul lui Tudorel Toader este considerată cea mai mare greșeală pe care a făcut-o liderul PSD Liviu Dragnea.

Avocatul acestuia Toni Neaccșu spune că Dragnea ”și-a săpat singur groapa”

”PSD-ul e pe cale să gafeze iar, mai grav decât o face DNA cerând preschimbarea termenului în dosarul Bombonică. Întrebarea este, dacă ce spun televiziunile se adeverește cât timp vom stă faravun ministru al justiției titular și câte sesizări pe conflicte juridice la CCR vor fi nevoie până vom avea un titular. Interimatul la Ministerul justiției e cea mai bună scuză pentru neadoptarea ordonatelor de urgență obligatorii pentru recâștigarea statului de drept România. Pentru cine m-a întrebat, am avut alte sfaturi privind strategia de urmat.PSD-ul e pe cale să gafeze iar, mai grav decât o face DNA cerând preschimbarea termenului în dosarul Bombonică. Întrebarea este, dacă ce spun televiziunile se adeverește cât timp vom stă faravun ministru al justiției titular și câte sesizări pe conflicte juridice la CCR vor fi nevoie până vom avea un titular. Interimatul la Ministerul justiției e cea mai bună scuză pentru neadoptarea ordonatelor de urgență obligatorii pentru recâștigarea statului de drept România. Pentru cine m-a întrebat, am avut alte sfaturi privind strategia de urmat”, scrie Neacșu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii