“Artă contra Drog” 2019: CIADO o desemnează pe Gabriela Firea personalitatea anului în lupta împotriva stupefiantelor 1
Ultima Ora Social

“Artă contra Drog” 2019: CIADO o desemnează pe Gabriela Firea personalitatea anului în lupta împotriva stupefiantelor

Gala CIADO& A.C Dracula 2019 o va avea ca invitat special pe Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, ca semn de recunoaștere pentru implicarea în lupta anti-drog din România.

Evenimentul face parte din Programul național cultural “Artă contra Drog” 2019, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

Președintele CIADO, acad. Constantin Balaceanu Stolnici, in fiecare an invita o figura marcanta din randul celor ce au sprijinit aplicarea Strategiei Nationale Antidrog. Anul 2019- este dedicat P.G. d-na Gabriela Firea. Multi nu cunosc implicarea directa si efortul de a determina institutiile culturale subordonate de a sprijini Progremul No Drugs Revolution. Sa dam Cezarului, ce este a Cezarului”, a declarat Gigel Lazăr, președinte executiv CIADO.

“Artă contra Drog” 2019: CIADO o desemnează pe Gabriela Firea personalitatea anului în lupta împotriva stupefiantelor 2

Strauss Festival Orchestra Vienna detine de 42 de ani suprematia intre ansamblurile vieneze de acelasi gen.

Fondata de legendarul dirijor Peter Guth, Orchestra a primit de-a lungul timpului in randurile ei cei mai de seama muzicieni. Recunoscuti pe plan internattional pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor, artistii sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.