Alexandra, fata ucisă în Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpănașu: „Jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă” 1
Alexandru Cumpănașu
Ultima Ora Justiție Politic Social

Alexandra, fata ucisă în Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpănașu: „Jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă”

Alexandru Cumpănașu, realizator TV și președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației, a declarat, vineri, la Realitatea TV că Alexandra, față de 15 ani ucisă la Caracal, este nepoata să. 

Cumpănașu a declarat că a aflat ce s-a întâmplat la Caracal joi noapte, la ora 23.00: „Din acel moment nu am mai dormit!”.

„Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre șefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Și o să va dau detalii pe care poate nu le știți. Ofițerii de poliție, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea țipă și a fost auzită, erau opriți de către procurori să între. Deși unii dintre ei au vrut să între chiar și fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se între”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Jurnalistul Petre M. Iancu (Deutsche Welle) afirmă că modificările aduse de PSD și ALDE Codului de Procedura Penală i-au determinat pe polițiști să întârzie percheziția locuinței în care ar fi fost ucisă Alexandra Maceseanu.

„În țară în care infractorul e rege, că să se simtă cât mai bine cleptocratia, STS nu reușește să localizeze un apel la 112, iar polițiștii nu izbutesc să pătrundă la timp în casă unui probabil asasin în serie să salveze o adolescență deznădăjduită.

Căci, după câte au înțeles ei, nu poate fi deranjat un criminal la o ora prea matinală sau prea târzie. Iată efectul subconștient al transformării României într-un paradis al penalilor și infractorilor de către PSD-iștii și ALDE-iștii care au schimbat codul de procedura penală.

Potrivit acestui cod, ‘percheziția domiciliară nu poate fi începută înainte de ora 6,00 sau după ora 20,00, cu excepția infracțiunii flagrante…’ Dar de unde să știe un biet militian, condiționat să apere drepturile sacrosancte ale tuturor nelegiuitilor, ce-i aia ‘infracțiune flagrantă?’ Dar ce înseamnă să salvezi o viață?”, a scris Petre M. Iancu pe Facebook.;

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.