Alexandra avea un unchi comisar șef la Poliția de Frontieră. Dacă spunea despre el la 112, era salvată 1
Ultima Ora Justiție

Alexandra avea un unchi comisar șef la Poliția de Frontieră. Dacă spunea despre el la 112, era salvată

Comisarul șef Iliuță Cumpănașu, 41 de ani, de loc Caracal, este fratele lui Alexandru Cumpănașu, văr cu tatăl Alexandrei Măceșanu, prin urmare și acest reprezentant de seamă al MAI, scrie podul.ro.  Iliuță Cumpănașu, unul dintre cei mai importanți lucrători ai Poliției de Frontieră, este unchiul copilei dispărute fără urmă în casa groazei în care a dus-o monstruosul Gheorghe Dincă.

Alexandra avea un unchi comisar șef la Poliția de Frontieră. Dacă spunea despre el la 112, era salvată 2

Poate acesta a fost și motivul pentru care Alexandra nu a fost dată în consemn la frontieră. Granița de Vest a României este păzită chiar de unchiul său. Sau poate pentru anchetatori varianta crimei este mult prea clară ca să mai ia în calcul și versiunea unei rețele de trafic de carne vie, ipoteză intens vehiculată de specialiștii de Facebook zilele astea. După o nouă anchetare care a durat opt-nouă ore, în noaptea de joi spre vineri, suspectul și-a menținut însă declarația inițială cu privire la uciderea celor doua adolescente. Avocatul său a refuzat să spună dacă a dat sau nu și indicii despre locul în care a ascuns cadavrele, precizând că procurorii l-au rugat să nu vorbească public despre asta.

Dacă Alexandra ar fi avut prezență de spirit să precizeze, când a sunat la 112, în cursul dimineții de 25 iulie, că este nepoata domnului comisar Iliuță Cumpănașu, poate altfel s-ar fi mișcat lucrurile și poliția ar fi ajuns înainte ca adolescenta să se „evapore” (cu toată mărturia presupusului asasin Gheorghe Dincă, trupurile celor doua presupuse victime ale sale – Alexandra și Luiza – sunt încă de negăsit). Dar în naivitatea ei, Alexandra a crezut că este suficient să le spună autorităților că este răpită, sechestrată și violată ca acestea să se pună în mișcare. Restul este deja cunoscut.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.