https://newsteam.ro/ultima-ora/alerta-in-oltenia-bolnavii-de-la-psihiatrie-vor-fi-pusi-sa-voteze-cum-trebuie/25/05/2019/
Ultima Ora Justiție Politic Sănătate Social

Alertă în Oltenia! Bolnavii de la psihiatrie vor fi puși să voteze ”cum trebuie”

Flavia Comanoiu, asistenta la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare (Dolj), anunta ca toti pacientii din unitate au fost inscrisi pe o lista de votare, urmand sa isi exercite votul la alegerile de duminica. „E un spital de patru sute de paturi. Unul dintre pacienti m-a intampinat spunand: dna Flavia eu maine te votez pe matale…. Doamne….!!!”, informeaza asistenta, scrie aktual24.ro.

Pe site-ul oprestefrauda.ro, Flavia Comanoiu avertizeaza ca pacienti cu grave probleme psihice vor fi pusi, duminica, sa voteze.

„Buna ziua ! Lucrez intr-un Spital de Psihiatrie de douazeci de ani si ma simt neputincioasa in aceste zile, pentru ca nu inteleg cum pot pacientii mei vota maine. Mai marii mei spun ca este legal … aseara am fost de serviciu si am aflat ca una dintre colegele mele a facut o lista pentru votare si a luat-o prin saloane punand pacientii sa semneze dupa ce le-a trecut numele fiecaruia.

E un spital de patru sute de paturi. Unul dintre pacienti m-a intampinat spunand: dna Flavia eu maine te votez pe matale…. Doamne….!!!”, informeaza Flavia Comanoiu.

Un mesaj similar a fost postat pe Comanoiu si pe pagina ei de Facebook, pe 23 mai.

„As vrea sa cred ca este doar un zvon faptul ca va fi adusa o urna mobila in Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare …nu voi accepta ca viitorul copilului meu sa fie ales si de bolnavi psihici ….chiar nu se poate…ne vedem pe 26 Mai !”, a scris Comanoiu.

Primar in Poiana Mare este un membru al PSD, Marin Nicu Vintila.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.