Alertă. Doliu în teatrul românesc. Suferință imensă pentru Oana Pellea
Ultima Ora Social

Alertă. Doliu în teatrul românesc. Suferință imensă pentru Oana Pellea

Actriţa Maria Teslaru s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani.

„Cu profundă durere, colegii din Teatrul Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti se despart astăzi de cea care le-a fost colegă şi prietenă, parteneră de scenă şi încântătoare actriţă MARIA TESLARU.

De la „Trilogia antică” la „Burghezul gentilom”, fiecare spectacol în care a jucat din 1990 încoace pe scenele TNB va rămâne atins de talentul şi de harul său. Vocea sa puternică şi caldă va răsuna în continuare în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o! Colectivul TNB transmite condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o aibă în pază!”, a transmis Teatrul Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti, pe Facebook.

Alertă. Doliu în teatrul românesc. Suferință imensă pentru Oana Pellea 1

„Atat de superba, de buna, de minunata…cu umor, talent, inteligenta, forta…Mi s a rupt sufletul cand am auzit ca a plecat. Azi. Marie, ai luat cu tine toata tineretea mea de la Piatra Neamt…pe care am impartit o cu tine…om minunat! Frumoasa Marie, cea plina de viata…drum bun! Sa bucuri cerul cum ne ai bucurat pe noi. Te iubesc si Dumnezeu sa ti tina sufletul in palma LUI. Cum esti in fotografia asta…asa te tin minte pe strazile din Piatra cand ne am intalnit si cand am ramas uimita de splendoarea fiintei tale. Of, Doamne…”, a scris şi Oana Pellea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.