PSD vrea sa impuna urmatoarele modificari: reducerea termenelor de prescriptie, abrogarea neglijentei in serviciu, micsorarea termenelor la eliberarea conditionata. Si, nu in ultimul rand, vrea sa abroge articolul in baza caruia Dragnea ar putea fi condamnat in dosarul angajarilor fictive! Infractorii isi fac, din nou, legislatia penala", a transmis USR, pe Facebook.
Ultima Ora Justiție Politic Social

Alertă. Astăzi se dezbate în Senat modificarea Codului Penal pentru salvarea lui Dragnea

Comisia speciala pentru modificarea Legilor Justitiei, condusa de Florin Iordache, s-a reunit, marti, de la ora 15:30, pentru a dezbate modificarea Codurilor Penale.

https://newsteam.ro/ultima-ora/alerta-astazi-se-dezbate-in-senat-modificarea-codului-penal-pentru-salvarea-lui-dragnea/17/04/2019/

Comisia a adoptat raport favorabil pe proiectul de modificare a Codului Penal. Raportul de admitere cu amendamente a fost adoptat cu 12 voturi pentru si 7 impotriva.

Raportul urmeaza sa intre miercuri in dezbaterea plenului Senatului, dupa cum a anuntat presedintele Comisiei speciale, Florin Iordache. El a precizat ca martea viitoare comisia se va reuni din nou, astfel incat miercuri aceste modificari sa fie adoptate in plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional.

”PSD vrea sa impuna urmatoarele modificari: reducerea termenelor de prescriptie, abrogarea neglijentei in serviciu, micsorarea termenelor la eliberarea conditionata. Si, nu in ultimul rand, vrea sa abroge articolul in baza caruia Dragnea ar putea fi condamnat in dosarul angajarilor fictive! Infractorii isi fac, din nou, legislatia penala”, a transmis USR, pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.