Oreste ia la mișto boala lui Dragnea, gen ”asasinii se întoarce”: Ce se va anunța, că a fost otrăvit de Soroș?
Oreste Teodorescu aruncă bomba. Tăriceanu și Meleșcanu, joc politic. Nu sunt certați
Ultima Ora Justiție Politic Social

Oreste, despre ”planul penalilor” gândit la Moscova: ”Distrug infrastructura de justiție și securitate a României!”

Oreste Teodorescu are un comentariu forate dur pe marginea unui articol apărut în presa străină. Este vorba despre legăturile dintre serviciile secrete străine și infractorii români care au acces la vârful ierarhiilor statului român.

Oreste, despre ”planul penalilor” gândit la Moscova: ”Distrug infrastructura de justiție si securitate a României!”

”Cum penetrează mogulii guvernul României: cazul Adamescu, cel care distrus ziarul România liberă , rusificand-l doar pentru a scapa de acuzațiile DNA din perioada Kovesi

Prodigiosul ziar britanic Guardian a realizat o amplă ancheta despre un fost director MI6 și un apropiat al Liberal Democraților care a folosit ofițeri de informații în rezervă pentru a colecta informații ”sensibile” din surse secrete din cadrul guvernului României pentru a-l ajuta pe un om de afaceri bogat, acuzat de corupție.

Firma privată de intelligence aparținând lui John Scarlett, SC Strategy (SCS), pe care o deține împreună cu lodrul Carlile, dezvăluie într-un raport realizat pentru avocații omului de afaceri că a obținut informații de la o serie de ”surse confidențiale” bine plasate în România pe teme sensibile, inclusiv negocieri diplomatice și despre activitățile procurorilor anti-corupție.

The Guardian mai scrie că raportul din 2016 sugerează că angajații SCS s-au bucurat de un grad de acces remarcabil la București și la surse plătite care aveau „cunoștințe directe și complexe” referitoare la „aparatul politic, de securitate și de informații al României”.

Înțelegeți cât de complice este guvernul psd-alde-udmr, cu mogulii penali, dacă se lasă atât de ușor penetrat de forte ostile statului de drept!

Și un copil de grădinița înțelege planul pus la cale de penalii: Adamescu, VoicuIescu, Ghiță care finanțează o amplă rețea transfrontalieră, formată de pensionari ai MI6, Mossad (in cazul Black Cube) și grupări de foști ofițeri SRI (Daniel Dragomir) și SIE , armate de vuvuzele media și agenți de influența rusi pentru a distruge infrastructura de justiție si securitate a României!”, scrie Oreste Teodorescu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.