Ultima Ora Justiție Politic Social

Video. Laura Codruța Kovesi a mers la biserică înainte de audiere

Laura Codruța Kovesi a fost într-un loc special înainte de audierea din Parlamentul European pentru funcția de procuror șef european.

Laura Codruța Kovesi a mers la biserică.

„Bunicii m-au învățat să mă rog. Cred în Dumnezeu. Merg la biserică. Înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Belgia. Erau mulți români. Nu mă așteptam. Erau peste 80 de persoane. A fost o slujbă impresionantă. A fost extraordinar. Am fost impresionată că erau mulți copii. Am văzut mulți copii, cred că vreo 30-40. Oamenii m-au întâmpinat foarte bine. Mă simțeam ca acasă vorbind românește. Am stat la slujbă.

Când s-a terminat slujba, cineva mi-a dat sarmale și cozonac. Oamenii m-au încurajat, lucru care m-a impresionat. Știau ce se întâmplă în România. Mi-au zis că urmăresc știrile. Știau de ce sunt în Belgia și m-au încurajat. Au zis că-mi țin pumnii”, a mai povestit Laura Codruța Kovesi la Europa FM în interviul cu Andreea Esca.

”Este puțin trist să vezi așa mulți copii români în altă țară crescând cu regulile altor țări pentru că nu au de ales probabil”, a mai zis fosta șefă DNA.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii