Meteorologii anunță cum va fi vremea miercuri. Caniculă și disconfort termic accentuat
Ultima Ora Breaking News Social

Vremea rămâne caldă în România. Anunțul meteorologilor

Luni, în ţară, vremea va fi predominant frumoasă şi cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, chiar deosebit de caldă cu precădere în jumătatea de vest a ţării va persista.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă, local dimineaţa şi pe arii în general restrânse în a doua parte a nopţii, în zonele joase de relief din est şi sud-est.

Vântul va sufla slab şi moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 6 şi 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 21 octombrie – 18 noiembrie 2019. Conform meteorologilor, a doua jumătate a lunii octombrie aduce temperaturi de vară. Spre finalul lunii, temperaturile încep să scadă şi apar ploile.

  Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019  

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.