Vremea, 24 februarie. Meteorologii anunţă ger
Ultima Ora Social

Vremea 5 februarie 2019. Temperaturile scad din nou

Un nou val de frig pune stăpânire pe România. Temperaturile sunt din nou în scădere și se vor apropia de mediile climatologice normale pentru această perioadă. Cum va fi vremea 5 februarie 2019. 

În Maramureș se vor semnala condiții de ploaie, iar maxima se va situa în jurul valorilor de 7 – 9 grade Celsius. Minima va coborî până spre 0 – 2 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi predominant închisă și se vor semnala, de asemenea, condiții de precipitații. Media valorile termice diurne se va situa între 5 și 9 grade, iar temperaturile pe timp de noapte vor scădea până spre 0 – 3 grade Celsius.

În Transilvania, cerul va fi mai mult noros și prognoza meteo anunță șanse ridicate de precipitații. Se estimează o medie a temperaturii maxime de 4-11 grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până la -6/3 grade Celsius.

Și în Oltenia vremea se va răci, astfel că valorile termice diurne ajung la 6 – 11 grade, iar cele nocturne la 1 – 5 grade. ANM anunță cer noros și condiții de ploaie în această regiune.

În Muntenia cerul va fi acoperit de nori și sunt posibile precipitații slabe. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 7 – 11 grade Celsius, iar minima va scădea până spre 0 – 3 grade. În Dobrogea cerul va fi predominant însorit și se vor înregistra 7 – 10 grade pe timp de zi.  Noaptea, valorile termice vor coborî până la 1 – 4 grade Celsius.

În Moldova se vor semnala precipitații slabe cantitativ, iar maximele vor varia între 2 și 8 grade Celsius. Minima va scădea până la -2/2 grade.

În București, cerul va fi mai mult noros și valorile termic diurne vor avea în medie 6 – 8 grade Celsius. Seara și dimineața se vor înregistra temperaturi ce nu vor depăși 4 – 5 grade.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.