Viorica Dăncilă va fi trădată în Parlament. Mișcare de ultimă oră a senatorilor PSD. Șerba Nicolae revine
Viorica Dăncilă va fi trădată în Parlament. Mișcare de ultimă oră a senatorilor PSD. Șerba Nicolae revine
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

Viorica Dăncilă va fi trădată în Parlament. Mișcare de ultimă oră a senatorilor PSD. Șerban Nicolae revine

Marți, senatorii trebuie să aleagă succesorul lui Tăriceanu la șefia Senatului, liderul PSD Viorica Dăncilă susținându-l pentru această funcție pe fostul ministru de externe Teodor Meleșcanu care nu a demisionat din ALDE.

Îndădărtnicia lui Meleșcanu l-a determinat pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu să-l deseneze pe senatorul Ianis Popa drept candidat la președenția Senatului din partea partidului pe care-l conduce.

Meleșcanu nu este însă agreat de senatorii PSD, care nu doresc ca acesta să le fie șef, fapt pentru care pregătesc un puci împotriva acestuia dar și a liderului PSD Viroica Dăncilă.

Surse din rândul senatorilor social-democrați au declarat pentru NewsTeam.ro că ei vor ca fostul lider de grup, Șerban Nicolae să conducă Camera Superioară a Parlamentului.

”Șerban merită această funcție după cât s-a bătut pentru partid. El a pierdut nominalizarea din cauza deputaților noștrii care nu și-au ținut colegii aproape și au fugit ba la Ponta ba la alții. Ei au insistat la Dăncilă să nu fie Șerban șef la Senat. Și mai spun să știe Dăncilă că Șerban a ținut grupul unit. Nu au plecat senatorii așa ca deputații. Noi nu-l vrem pe Meleșcanu. Dacă Dăncilă nu se răzgândește până la ora votului,s-ar putea să aibă o mare surpriză. Votul este secret. S-ar putea trezi cu Opoziția șef la Senat”, spun susele din Senat pentru NewsTeam.ro.

Opoziția a nominalizat-o pe Alina Gorghiu pentru președenția Senatului, aceasta fiind susținută de PNL, PMP, USR și UDMR.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.