BOMBĂ. VIOLENȚELE DIN 10 AUGUST ALE JANDARMILOR. DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN RECLAMATE LA ONU. ”NU VEȚI SCĂPA”BOMBĂ. VIOLENȚELE DIN 10 AUGUST ALE JANDARMILOR. DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN RECLAMATE LA ONU. ”NU VEȚI SCĂPA”
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă UN PAS ÎN SPATE în scandalul lui Carmen Dan. ”Nu vreau să acuz pe nimeni”

Viorica Dăncilă UN PAS ÎN SPATE în scandalul lui Carmen Dan. ”Nu vreau să acuz pe nimeni”

Premierul Viorica Dăncilă susține, referitor la controversele despre ordinul de intervenție dat jandarmilor la protestul din 10 august, că este necesar ca acuzațiile să se bazeze pe probe concrete. Referitor la înregistrarea în care un cetățean îi cere prefectului Capitalei să spună că ministrul de interne a mințit, iar Speranța Cliseru răspunde că a spus acest lucru și menționează că va digulva și alte informații, premierul României spune că nu a avut încă o discuție cu prefectul.

„Nu aș vrea să vorbesc despre aceste lucruri. A dat explicații și a prezentat un raport și doamna ministrul Carmen Dan. Nu vreau să acuz sau să absolv pe cineva de o vină, dar e important ca atunci când se fac acuzații să se bazeze pe probe concrete”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată cum comenteaza declarațiile Speranței Cliseru, Dăncilă a răspuns: „Aceste lucruri se vor discuta la Guvern. Nu am avut încă o discuție cu prefectul”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.