Viorica Dăncilă, reacție dură la convocarea lui Meleșcanu la Cotroceni: "Sunt niște reguli care trebuie respectate!" 1
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă, reacție dură la convocarea lui Meleșcanu la Cotroceni: „Sunt niște reguli care trebuie respectate!”

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat față de convocarea, la Cotroceni, a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu.

„Într-un Guvern, ca să vorbești cu un ministru, trebuie mai întâi să vorbești cu primul ministru. Președintele trebuie să sune…Suntem totuși un guvern, sunt reguli care trebuie respectate de toată lumea!”, a declarat Viorica Dăncilă, la Parlament.

Pe de altă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, a continuat să comenteze  atitudinea președintelui. „Eu înțeleg că președintele vrea să aibă control total, vrea să conducă și Guvernul, și Parlamentul, și procurorii din România, dar nu îl lasă Constituția. Ceea ce se întâmplă în ultima perioadă nu face bine României. Orice acțiune care nu e generată de președinte trebuie să fie lovită? Trebuie să fie activați anumiți consilieri…Asta nu înseamnă că majoritatea parlamentară sau Guvernul trebuie să fie intimidați. Avem cred, cel puțin 18 proiecte de legi blocate de Iohannis și ai lui. Ori majoritatea care îl aplaudă trimite la Curtea Constituțională..Sunt legi importante pentru români care sunt blocate..Este o acțiune de sabotaj și de subminare a Guvernului și majorității parlamentare. Cât despre amenințarea la adresa primului ministru ..este de tip mafiot. astfel de expresii am văzut în filme”, a spus Dragnea.

citeste si: Rovana Plumb îl somează pe Iohannis să nu o mai atace pe Viorica Dăncilă

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii