Dăncilă anunță continuarea programelor ”Rabla clasic” și ”Rabla plus”. A fost aprobat bugetul
Ultima Ora Politic

VIORICA DĂNCILĂ MAI MULȚUMITĂ CA ORICÂND DE TREABA FĂCUTĂ LA GUVERN

VIORICA DĂNCILĂ MAI MULȚUMITĂ CA ORICÂND DE TREABA FĂCUTĂ LA GUVERN

Viorica Dăncilă se declară mulțumită de execuția bugetară pe primele nouă luni ale acestui an. Investițiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei, iar Guvernul și-a onorat promisiunile față de populație și a crescut veniturile, sunt cele declarate de Premier.

„Execuţia bugetară pe primele nouă luni arată atenţia acordată investiţiilor şi onorării angajamentelor Guvernului de a creşte veniturile populaţiei. Investiţiile au ajuns la 15,2 miliarde lei, cu 25,7% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În această perioadă, au intrat în economie 9,4 miliarde lei din fonduri europene şi mă refer la plăţi efectuate, o creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern, conform agerpres.ro.

Premierul a susţinut că execuţia bugetară reflectă „creşterile consistente de salarii din Educaţie şi Sănătate acordate începând cu 1 martie şi creşterea pensiilor, angajamente asumate prin Programul de guvernare”.

„Suntem responsabili de finanţele publice. Ne încadrăm în ţinta de deficit bugetar de până la 3% din Produsul Intern Brut”, a adăugat Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.