Viorica Dăncilă în culmea disperării! Liviu Dragnea îi dă lovitura din pușcărie! 1
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă în culmea disperării! Liviu Dragnea îi dă lovitura din pușcărie!

Fostul lider al PSD, Viorica Dăncilă, rămasă șomeră după ce, a fost demisă de la șefia Guvernului, și-ar dori un loc de senator de Teleorman, în viitorul Parlament, ce se va alege în data de 6 decembrie.

Dăncilă, are însă, serioase probleme în PSD, întrucât, aceasta nu este sigură că va obține postul mult dorit.

Fostul premier, spune că, Liviu Dragnea, îi coordonează încă, de după gratii pe liderii PSD Teleorman, care, nu doresc ca Dăncilă să devine senator.

Mai mult, Dăncilă, afirmă că, Dragnea o Dorește în locul său, pe fostul ministru de interne, Carmen Dan. Aceasta, face un apel la actuala conducere a PSD să nu dea importanță dorinței lui Dragnea și să o pună pe lista de candidați la alegerile parlamentare.

„Liviu Dragnea încă mai are influență, a vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăși pe listele parlamentare. Aștept decizia conducerii PSD, dacă va consideră că este posibil să candidez în alt județ, voi face acest pas.

Sunt persoane de la PSD Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Dragnea, pentru susținerea lui Carmen Dan și bineînțeles Viorica Dancila să nu se regăsească pe liste, pentru că s-a opus să dea ordonanță de amnistie și grațiere.

BOMBĂ. VIOLENȚELE DIN 10 AUGUST ALE JANDARMILOR. DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN RECLAMATE LA ONU. ”NU VEȚI SCĂPA”BOMBĂ. VIOLENȚELE DIN 10 AUGUST ALE JANDARMILOR. DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN RECLAMATE LA ONU. ”NU VEȚI SCĂPA”

Avem nevoie de unitate, de o echipa, pentru a răspunde provocărilor actuale. (…) Prezența mea pe liste va arată că Liviu Dragnea nu are nicio influență asupra conducerii PSD.

Sper că președintele partitului nu le va da satisfacție celor care se opun să fie pe lista și aici mă refer la Liviu Dragnea”, ”, a susținut Dancila la Digi24.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.