Gest Șocant. Viorica Dăncilă este disperată după umilința de la alegeri. Vrea un milion de euro. FOTO 3
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic

Gest Șocant. Viorica Dăncilă este disperată după umilința de la alegeri. Vrea un milion de euro. FOTO

Liderul PSD Viorica Dăncilă este atât de supărată că a fost umilită de români la alegerile prezidențiale încât recurge la gesturi greu de imaginat.

Concret, Dăncilă s-a supărat atât de rău că un  jurnalist a luat-o peste picior încât l-a dat în judecată. Șefa PSD îi cere un Milion de euro despăgubiri morale.

Jurnalistul Ovidiu Eftimie spune că a fost dat în judecată de Viorica Dăncilă, cu prețul de 1 milion de euro. Iar pe lângă candidata PSD la prezidențiale s-au mai numărat și Gabriela Firea, Carmen Dan și partenera lui Liviu Dragnea.

„Viorica Dăncilă m-a dat în judecată și vrea 1 milion de euro de la mine. Ea, cu Gabi Firea, Carmen Dan și gagica lui Dragnea. Ne-au dat în judecată! Eu nici nu eram la birou, dar partea cu hoarda de tâmpite le-e enervat! S-au ofensat foarte mult.

Sunt curios dacă Justiția din România îmi spune că n-am voie să o stresez pe Viorica Dăncilă. Ar fi un pas important să aflăm asta! O să vină bulgarii să ne facă proști și noi pornim războiul că nu renunțăm la anumite chestii”, a încheiat jurnalistul.

Gest Șocant. Viorica Dăncilă este disperată după umilința de la alegeri. Vrea un milion de euro. FOTO 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.