Lovitură devastatoare pentru Dragnea. Frans Timmermans a convins-o pe Dăncilă. Nu va da OUG pe justiție
Ultima Ora Politic

Viorica Dăncilă avertizată de la Bruxelles. ”Reveniți la un discurs normal în România”

Viorica Dăncilă avertizată de la Bruxelles. ”Reveniți la un discurs normal în România”

Premierul Viorica Dăncilă aflată în vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 9-10 iulie s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi cu vicepreşedintele Frans Timmermans, responsabil cu statul de drept. 

În cadrul întâlnirii, președintele Comisiei Europene a încurajat-o pe Viorica Dăncilă să lucreze pentru revenirea la un discurs politic normal în țară, în contextul în care România va prelua Președinția Consiliului UE în prima jumătate a anului 2019.

„Președintele Juncker și doamna Dăncilă s-au concentrat pe discuția asupra pregătirii Președinției române a Consiliului UE din în prima jumătate a anului 2019, care va veni într-un moment important pentru Uniunea Europeană. De asemenea, ei au discutat propunerea Comisiei privind bugetul UE, îmbunătățiri privind fondurile structurale și politica economică.

Președintele Juncker a încurajat-o pe prim-ministru să acționeze în favoarea revenirii la un discurs politic normal în țară, mai ales în perspectiva Președinției Consiliului UE”, a declarat, pentru HotNews.ro, Christian Wigand, purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.